• info@grafie.cz
  • 222 714 580

ENFOCUS ODHALIL SVOU NOVOU IDENTITU ZNAČKY

  • -

ENFOCUS ODHALIL SVOU NOVOU IDENTITU ZNAČKY

Tags : 

Enfocus, v ČR známý především v oblasti kontroly kvality PDF, pokročilých úprav PDF a automatizace pracovních postupů pro grafický průmysl, odhalil svou novou identitu značky a strategický směr. Změny jsou navrženy tak, aby posílily a posílily její pozici přední technologické společnosti.

Tomáš Van Rossom, generální ředitel společnosti Enfocus, řekl: „Rok 2022 je pro tým Enfocus vzrušujícím rokem a my jsme se skutečně pustili do práce. Abychom odráželi naše podnikání a kulturu, která je dynamická, svěží, odvážná a pokroková, jsme se přejmenovali, abychom zajistili, že naše vizuální identita představuje technologického průkopníka, do kterého jsme v posledním desetiletí dospěli. „

„Ve společnosti Enfocus nám jde především o agilitu – přizpůsobování softwarových řešení tak, aby splňovala specifické potřeby našich zákazníků. Nejde o to, abychom naši technologii a inovace přizpůsobili násilím kvůli sobě samým. Jde o to zajistit, abychom vždy vytvářeli nejuniverzálnější automatizační software, abychom odstranili duplicitu, chyby a plýtvání v podnicích. Naše nová značka jako taková odráží, kdo jsme a kam směřujeme, soustředěná kolem tématu podnikání „po svém“; sentiment, který je jádrem naší obchodní filozofie.“

Revidované prohlášení o vizi Enfocus stanoví nový cíl společnosti, „být preferovanou softwarovou platformou, která zabrání lidem dělat stejný úkol dvakrát“. Společnost si vybudovala silnou pozici na trhu s nejuniverzálnějším automatizačním softwarem pro zpracování souborů v tisku i mimo něj, který je dodáván prostřednictvím celosvětové komunity odborníků a partnerů pro řešení. Vedle lepší podpory potřeb zákazníků byly vytvořeny nové vizuály a strategie značky, které mají částečně vytlačit podnik z jeho komfortní zóny a vyzvat ho k dosažení více.

„Náš obraz není jediná věc, která se vyvíjí; naše podnikání je také! Máme novou strategii společnosti, která nově definuje naši vizi, poslání a další strategické kroky, včetně růstu na nových trzích mimo tisk,“ dodal Van Rossom.

„Abychom doplnili tento vývoj značky a strategie Enfocus, budujeme integrovanou sadu produktů, která nám umožňuje vyvíjet více balíčků řešení pro naše zákazníky. Kromě toho rozšiřujeme náš tým, abychom lépe podporovali naše zákazníky, nové i staré, kteří zase přinášejí inovativní nápady do našeho podnikání. Toto je skutečně nová generace Enfocusu – všechny vlastnosti, kterými jsme známí, se posunuly na další úroveň.“

Se sadou uznávaných softwarových značek, včetně Pitstop Pro, Pitstop Server, Connect, Switch a BoardingPass, je Enfocus předním hráčem v oblasti softwarových technologií pro kontrolu před výstupem a automatizaci PDF pro poskytovatele tiskových služeb a řešení po celém světě. Nový program brandingu, včetně nových webových stránek, byl spuštěn od 1. března 2022.


Vyhledávání

Přihlášení k odběru Newsletteru

Přihlášením k odběru souhlasíte se zpracováním zadaných osobních údajů za účelem posílání Newsletteru.
Odběr Newsletteru můžete kdykoliv odhlásit posláním žádosti na na info@grafie.cz, nebo použitím odhlašovacího odkazu v zápatí každého Newsletteru.

Pro redaktory

Máte zájem o některou z nabízených služeb? Potřebujete další informace?